Uw nieuwe thuis om te wonen en beleven?

De serviceappartementen van Burghtweide zijn
voor u en uw gasten van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten en voorzieningen

Seniorenresidentie Burghtweide is voor u en uw gasten van alle gemakken voorzien. U kunt naar wens en behoefte vrijblijvend gebruikmaken van onderstaande faciliteiten en woonvoorzieningen. Klik op de linkjes voor meer informatie over de afzonderlijke faciliteiten en voorzieningen.

 • De ontmoetingsruimten

  (klik)

  In de foyer van Burghtweide kunt u uw gasten ontvangen of samen met medebewoners een drankje gebruiken. De foyer is een ontmoetingsplek waar het gezellig zitten is en waar u vaak een praatje kunt maken.

  In de Burghtzaal worden voor de liefhebbers activiteiten georganiseerd. Denk aan lezingen en muziekavonden, maar ook aan sportieve activiteiten. Deze zaal is ook beschikbaar voor bijvoorbeeld een familiefeest.

  In de Burghtkamer kunt u een partijtje biljart spelen.

  Verder zijn er een brasserie, een kapsalon, een schoonheidssalon en een fitnessruimte aanwezig.

  Al deze faciliteiten maken van wonen en leven in Burghtweide een genot. Serviceappartementen waarbij service nog ouderwets hoog in het vaandel staat, maar die zijn voorzien van alle moderne gemakken en voorzieningen.

 • Winkel

  (klik)

  Het zorgwoningencomplex Burghtweide heeft een inpandige winkel. Deze winkel is drie keer per week geopend en voorziet in de eerste levensbehoeften.

 • Toegangscontrole serviceappartementen

  (klik)

  Residentie Burghtweide staat graag borg voor uw veiligheid en draagt daar grote zorg voor. Bezoekers melden zich bij de receptie of toetsen uw huisnummer in bij de hoofdingang. U kunt dan de deur vanuit uw serviceappartement openen. Tevens is er voor uw veiligheid videobewaking rondom het gebouw aanwezig.

 • Noodstroom

  (klik)

  Bij eventuele uitval van de elektriciteit springt in de openbare ruimtes en gangen van Burghtweide onmiddellijk de noodverlichting aan. Ook zijn de automatische deuren dan met de hand te bedienen. Zo hoeft u nooit in het donker of de kou te zitten.

 • Alarmering

  (klik)

  Via een knop op de alarmketting die u van Burghtweide ontvangt, kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week indien nodig onze verpleegkundigen oproepen. Zij zijn in noodgevallen altijd binnen korte tijd in uw woonzorgappartement aanwezig. Zo kunt op een veilige manier (semi-)zelfstandig wonen.

 • Receptie

  (klik)

  Bij de receptie van Burghtweide kunt u ondermeer terecht met al uw vragen of verzoeken betreffende de welzijnsdienst, de huismeester, reserveringen voor de brasserie en het bezorgen van maaltijden aan huis voor optimaal gemak in uw serviceappartement.

 • Keuken

  (klik)

  De keuken van Burghtweide is gespecialiseerd in a la carte menu’s. Door een veelzijdig aanbod van verse gerechten, kunt u iedere week zelf uw maaltijden samenstellen. Deze worden, nagenoeg tegen kostprijs, op magnetronservies aan huis geserveerd of zijn in een warme ambiance te nuttigen in de brasserie.

 • Welzijnsdienst

  (klik)

  In Burghtweide zijn 24 uur per dag gediplomeerde verpleegkundigen aanwezig die waken over uw gezondheid. Deze verpleegkundigen bieden u hulp bij alle ongemakken die de voortschrijdende leeftijd met zich mee kan brengen. Burghtweide werkt samen met zorgorganisatie De Wever waar onze verpleegkundigen bijscholing genieten en die erop toeziet dat wij volgens de laatste normen werken. De Wever verzorgt uw indicaties vanuit de AWBZ en PGB. Na opleiding bij De Wever indiceren de verpleegkundigenvan van de Burghtweide vanaf 1 januari 2015 ook zelf. Zo kunnen wij u de beste zorg bieden in uw eigen woonomgeving.

   

   

 • Technische dienst

  (klik)

  Er is een huismeester aanwezig in Burghtweide voor het onderhoud van het hele gebouw. Tevens kunt u hem inhuren voor kleine onderhoudswerkzaamheden in uw eigen serviceappartement.

 • Gastenverblijf

  (klik)

  Als u familie of kennissen wilt uitnodigen voor een verblijf in Burghtweide, dan kunnen uw gasten overnachten in onze comfortabel ingerichte logeerkamers met ruime sanitaire voorzieningen. Linnengoed is op aanvraag beschikbaar.

 • Brasserie

  (klik)

  Speciaal voor de bewoners die tijdens de maaltijd graag de gezamenlijkheid en gezelligheid opzoeken, is drie dagen per week de brasserie van Burghtweide geopend. U kunt hier, nagenoeg tegen kostprijs, een keuze maken uit de wekelijks variërende kaart of naar keuze gebruikmaken van het samengestelde menu.

  Op de andere momenten van de dag kunt u in de foyer uw gasten ontvangen of samen met de medebewoners een drankje gebruiken. Dat is de service die hoort bij de totale ontzorging die u vindt in de serviceappartementen van Burghtweide.

  Bekijk hier het wekelijks variërende menu
  Klik hier om het menu te bekijken van week 28 ( 10- 11 en 12  juli 2018).