Comfortabel en zelfstandig wonen met service naar wens

Burghtweide is een residentie met 69 koopappartementen
in bosrijk Oisterwijk, waar u stijlvol en veilig kunt wonen,
omringd door service, gastvrijheid en gemoedelijkheid.

Burghtweide

Burghtweide is een seniorenresidentie met 69 koopappartementen in het landelijke en bosrijke Oisterwijk. In een serviceappartement in de Parel in 't groen woont u stijlvol en veilig. Leven in Burgthweide betekent omringd zijn door gastvrijheid, gemoedelijkheid en alle service die u wenst.

Alle service die u verlangt
In een woonzorgappartement van Burghtweide beschikt u over alle zelfstandige faciliteiten, aangevuld met de service die u nodig heeft of die u verlangt. Vanuit uw appartement kijkt u uit over de mooie, parkachtige tuin die de seniorenresidentie omringt.

Wonen op een unieke locatie
In Burghtweide woont u op een unieke locatie; de bekende Oisterwijkse bossen en vennen liggen overal om u heen en het dorpscentrum ligt op minder dan tien minuten lopen. Zo kunt u zonder al teveel inspanning genieten van het heerlijke Brabantse leven. De frisse lucht en serene geluiden van het bos maken ieder mens vrolijk. Ook de gezellige terrasjes, restaurants en winkels van Oisterwijk dragen bij aan het woongenot voor senioren in Burghtweide.

In Burghtweide kunt u riant leven zoals u zelf graag wilt, met de zekerheid van 24-uurs zorg.

Burghtweide is geplaatst direct naast de vroegere middeleeuwse nederzetting Kasteel Ter Borch (+/- 12e eeuws). Dit 'schiereiland' is de plek waar de Voorste Stroom en Achterste Stroom samenvloeien en oude dorpswegen elkaar kruisen, en al sinds eeuwen een geliefd woonoord. Onze serviceappartementen maken op deze bijzondere plek wonen ook vandaag de dag erg plezierig.